Air Max

www.footlocker.com
Något jag tycker skit snyggt är airmax. Till en enkel outfit tycker jag att de passa perfekt. Jag funderar faktiskt på att köpa ett par, det står mellan airmax och hunters...
 
 
2013-07-30 @ 17:12:58 Permalink -Mode Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Shoppat

 
Hej på er. Igår var jag i stan med mamma och Tilda för att handla lite nytt inför resan och så klippte vi oss också. Det känns bra men väldigt annorlunda, jag klippte ju faktiskt bara av 7 centimeter. Men jag funderar på att göra en video där jag visar vad jag köpte, eller om jag fotar av allt. Vi får se. 
 
Idag ser det ut som att det ska börja regna vilken sekund som helst. Så jag ska stanna inne hela dagen för att städa mitt rum, kolla på film och även börja packa. Jag åker ju på Lördag, bara fyra dagar kvar!!! Exited! 
2013-07-30 @ 12:30:31 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Vill ha

Dessa saker skulle jag absolut inte tacka nej till! Kjolen är perfekt till en snygg blus, eller ett fint linne lite instoppat. Och halsbandet ska vi inte ens prata om. Så perfekt, men endå så enkelt. Precis som det ska vara!
 
 
 
2013-07-28 @ 22:42:15 Permalink -Mode Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Hej på er. Nu är jag hemma efter två underbara dagar uppe hos mormor och morfar. Pappa hämtade upp mig i Fredags efter jobbet så drog vi upp. Mamma och Tilda var redan där + mina kusiner. Dessa två dagar har varit fyllda med bad, skratt, regn, sol, båtåk, kubb, tecken och slå, träning, ringåk efter båt, bastu och nakenbad. Hur bra låter inte det? Jag har iallafall mått så himla bra dessa dagar eftersom att jag har umgåtts med de bästa i hela världen! Åååå vad jag älskar att vara där.
 
 
2013-07-28 @ 22:14:52 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Imorgon

Imorgon kommer det nog bli lite mera bloggning tror jag, det kan bero på om mobilbloggen fungerar. 
Jag kommer fota lite grann, jag ska till Handen med Nathalie runt 12 och shoppa lite grann, jag letar efter en väska att ha till skolan :)  Och innan det vid 10 ska jag till äckliga körskolan och fixa repetetionerna som är kvar, jag har fått tid den 8:onde för uppskrivning så jag hoppas att jag klarar det på första! Jag ska fortsätta kolla på film nu, puss
 
2013-07-28 @ 21:21:51 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Jag tycker om

Har suttit ett tag och plockat fram bilder som jag tycker om. Dessa saker är verkligen saker jag tycker om:)
 
 
2013-07-28 @ 21:10:23 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Jag saknar handbollen

 
2013-07-27 @ 20:49:42 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (2) Trackbacks ()


Fantasilös

Idag är jag väldigt fantasi-lös. Jag har ingenting att berätta, tipsa eller visa. Jag får fundera ut någonting till senare ikväll. idag har det vart som alla andra dagar, bad och sol. Älskar verkligen livet just nu och imorse blev det en joggingtur i 40 minuter. hihi aja puss
Bilden är ifrån imorse från en video när jag hoppade i poolen efter springturen med kläderna på. såå skönt
 
2013-07-27 @ 19:02:32 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Sommaren är verkligen här

Ja det kan man verkligen säga.. idag har det vart super varmt, likadant igår. Så skönt att man kan ligga vid poolen och stranden om man vill. Iallafall till middag blev det grillat, jäätte gott! Bästa maten! Sen kollade jag två avsnitt av Glee. Jag har väldigt dåligt samvete för att jag inte går ut och springer idag. Men mamma har lovat att väcka mig imorgon bitti så jag får göra mej av med ångesten... Ikväll så blir det nog ensam tid på rummet framför datorn med film eller någonting, puss
 
2013-07-26 @ 20:32:37 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Solhäng

Åh vad skönt, legat o glassat i solen i nån timma nu, asskönt! saknar bara en glass eller en kall cola hahah!
2013-07-26 @ 18:01:45 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Wake Me Up When It's All Over

 
Bästa!
2013-07-26 @ 10:13:00 Permalink -Fredrica Musik- kommentera här (0) Trackbacks ()


Godmorgon

Hej på er! Jag är tillbaka, haha back on track eller vad man säger, igår imorse(tidiiigt) klev vi på Gotlands färjan och vi var framme vid typ 11? Men när jag kom hem så böt jag om och drog till stallet, vi pysslade om gullisarna och sen drog vi hem för att det blev så varmt. Vi bada i nån timma eller så, käka lite lunch och sen fotade jag Moa lite grann, senare vid 7 på kvällen så drog vi till stallet igen och red iväg på en mellan ritt, endast skritt idag. Sen när jag kom hem, badade jag och mamma i poolen och sen mös allehopa framför film. puss
 
2013-07-26 @ 08:10:00 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Gina Tricot

Gina Tricot har fått in denhär snygga väskan som liknar dendär populära väskan ni vet rätt mycket. Men denna kostar bara 300 kronor medans den andra kostar upp mot 600 kronor. Jag tycker att denhär väskan är snygg, och jag skulle nog kunna köpa den faktiskt. Men eftersom att jag åker till Italien snart tänker jag hålla i mina pengar då jag säkert kommer stöta på riktigt snygga väskor där.
2013-07-26 @ 07:20:56 Permalink -Mode Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Längtar

Hej på er. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så att jag kan gå och lägga mig. Hatar att somna helt ensam i huset. Haha ;) Idag efter jobbet åkte jag iallafall hem. Chillade lite, klippte gräset med gågräsklippare (våran åk är trasig) sååå jobbigt! Efter det drog jag iallafall ut på en kort jogg. Ungefär 2km. Sen har jag käkat och kollat på film. Imorgon hämtar pappa upp mig efter jobbet för att vi ska åka upp till mormor och morfar. Mamma och Tilda + mina kusiner är redan där. Så vi spenderar helgen där med bad, båt, fiskning och solning. Ååååååå jag saknar dom alla helt sjukt mycket, och nånting säger mig att min jobbdag kommer gå i snigelfart imorgon... ;) Men nu ska jag sluta tjata. God natt.
Bjuder på en bild från i vintras när jag hade brunt hår. Efter sommaren försvinner mitt blonda hår igen!
 
2013-07-25 @ 21:26:37 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Train like a girl

God kväll på er. Idag har jag jobbat hela dagen, och när jag väl kom hem väntade ett jobbigt intervallpass. Jag körde ganska långa intervaller i backe. Super jobbigt verkligen,- Jag var spyfärdig! När jag var klar tog jag iallafall ett bad innan jag fixade lite middag till mig själv. En god sallad fick det bli då jag hade lite dåligt samvete för att jag käkade pizza till lunch. Jaja, nog tjatat från mig. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla insta, twitter, fejjan osv. Imorgon är det näst sista jobbdagen också. Såååå skönt att det snart är slut!
Lite blandat från spanien förra året. Bara 10 dagar kvar till italiennnnnn!
 
2013-07-24 @ 21:29:36 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (3) Trackbacks ()


Helt död

Hej på er. Idag har jag jobbat, precis som vanligt. Och när jag kom hem bytte jag om och tog en jogg upp till skolan eftersom att jag behövde lämna in en bok på bibblan, och så joggade jag hem igen. När jag kom hem gjorde jag mina magövningar (dom i ett inlägg ner!) och nu ska jag duscha innan det blir taco-middag. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt. Kolla på one tree hill och käka frukt hade jag tänkt. Men vi får höras! 
Jag bjuder på två bilder från arkivet sedan jag och nanna var på blogawards förra året. Jag saknar dig finaste!
 
 

 
2013-07-23 @ 18:10:00 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (2) Trackbacks ()


Träna Magen

Jag tänkte tipsa om några magövningar som du enkelt kan göra hemma. Det du behöver är: En pilatesboll, yoga matta (om du vill) och tyngder (jag använder mig utav tunga böcker i en påse. Det funkar riktigt bra!)
 
*Lägg fötterna på pilatesbollen och ställ armarna på golvet. Du ska stå i armhävnings position. Dra sedan knäna in mot magen, och ut till armhävnings position. Där står du nån sekund innan du fortsätter med nästa. Jag brukar köra denna 8X3.
 
*Situps med tyngder och boll. Sätt dig på bollen med benen i 90 grader. Lägg tyngderna (påsen med böcker) på bröstet, och gör vanliga situps. Jag brukar köra denna 20X3
 

*Sätt dig på golvet med benen över golvet. Du ska balansera på rumpan med ben och överkropp nån decimeter över golvet. Ta tyngderna (påsen med böcker) och "svinga" från sida till sida över magen. Jag brukar köra denna 20X3.
 

Dessa tre övningar bruka jag köra, och jag gillar dom riktigt mycket faktiskt. Hoppas att ni fick lite hjälp iallafall!
 
Jag kopierade detta inlägg från min gamla blogg för att jag inte orkade skriva om allt!
 
2013-07-22 @ 19:11:47 Permalink -Träning Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Åhus Del 2 Stranden

Här har ni lite bilder från stranden och när vi käkade godaste glassarna! ååå vad jag vill tillbaka!
2013-07-22 @ 19:04:19 Permalink -Fotografering Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Jobbig dag

 
Hej på er. Jag jobbade somsagt idag. Det var riktigt segt faktiskt, då det knappt kommer några kunder dom här varma dagarna. (Kollade på klockan var femte minut mellan diskningarna) Jag kom iallafall hem vid kvart över fyra, och sen dess har jag hunnit kolla på tv och tränat magen lite.Ikväll har jag inte mycket planerat vilket jag är glad för, så jäkla trött efter jobbet. Hoppas att ni har njutit av solen idag iallafall. För att jag kan tala om att det inte är roligt att behöva ha svarta långbyxor såna här dagar. Haha, men jag märker att jag bara babblar på, men vi hörs snart igen med lite mer bilder från åhus!
2013-07-22 @ 18:22:17 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Åhus Del 1

 
Dessa bilder är tagna första eller andra dagen. Vi käkade kina mat, chillade och kollade även på lite handboll. Sjukt mysig start på veckan!
2013-07-21 @ 21:41:00 Permalink -Fotografering Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Bara så ni vet

Jag tänkte bara tala om att Fredrica är på gotland, det är därför hon inte har skrivit på några dagar, och att jag tyvärr börjar jobba igen imorgon vilket jag inte alls är särskillt taggad på. Det jag ville säga med det är att uppdateringen kommer vara lite halvbra från oss båda i nån vecka framåt ungefär. Jag ville bara att ni skulle veta det. Puss
 
 
2013-07-21 @ 20:35:58 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Åhus

Hej på er. Jag kom hem från en av sommarens bästa veckor igår. De ända veckor som kommer att kunna konkurera med denna är veckorna i Italien. Jag har alltså varit nere i Skåne,-Åhus och spelat och kollat på beatch handboll. För mitt lag gick det väl inte sådär jätte bra, men Tildas tog sig ända till final vilket är hur kul som helst. Dom finalerna är helt sick. Hög musik, fullproppade läktare runt hela planen, mörkt, hög musik och spiker. Galet!
Dom dagarna vi inte spelade kollade vi på andra lag när dom spelade, kollade killar och allt sånt där ni vet. Badade och käkade godis.Vädret har varit utomlands varmt, så allt har varit så jäkla bra, och jag var inte alls sugen på att åka hem igår..
 
 
 
 
 
2013-07-21 @ 20:29:59 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Follow me around

Här kommer filmen jag filmade när jag var med Cilla i Haninge dagen innan jag åkte till Åhus. Jag själv gillar sånna här videos, så jag hoppas att ni också gör det!
2013-07-21 @ 20:09:31 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Digg/Diss

Sommaren: Jag tror jag älskar nästan allt med sommaren, det är inte mycket som är dåligt! Man får en fin brun nyans på huden, man är fri, kan festa, träna, vattnet i havet är varmt, det blåser varma vindar, all tid i världen.
 
Foppatofflor: Haha en lite konstig Digg, men jag tycker att det är nog det mest praktiska att ha med sig när man är ute på sjön, ska till stranden, snabbt ut och hämta posten i brevlådan. Tummen upp för praktiska tofflor.
Systemkameran: Jag är super nöjd med min systemis, den ger bra, skarpa bilder och när man väl lär sig den är den så värd att ha med överallt. Jag tror att alla som har en systemkamera är nöjda över dom. We♥Them
Skryt: Jag älskar när en person har stark självkänsla och bra självförtroende, men när det kommer till skryt? Ja det finns en gräns. Jag tål verkligen inte när folk skryter, åååhh!
S.k vänner: Ni vet den här känslan när ni aldrig kan luta er tillbaka och slappna av utan, ni måste oavbrutet vara på er vakt för att inte släppa in fel person vid fel tillfälle på fel plats. Vänner som sviker, som ger löften och ljuger, såna som säger ''jag älskar dej'' men menar ''du duger''. Jag är så trött på den känslan då jag ofta blir den överblivna kompisen. 
 
Mobbning : Det är nog det fulaste, det lägsta, det mest usla man kan göra mot någon, det är och mobbas! Jag har själv varit mobbad, ända från jag gick i 1:an tills jag gick upp i 4:an sen vart jag utan för från 4:an till 6.an.
Jag kan erkänna att jag var inte den smalaste personen då, men jag har kämpat på som fan för att komma dit jag är idag, jag är stolt och mobbning är en del av dom saker jag kämpar mot och det kommer skrivas en del om i bloggen.
 
 
2013-07-18 @ 19:35:20 Permalink -Fredrica Digg/Diss- kommentera här (0) Trackbacks ()


Bättre bilder på kläderna

 
2013-07-18 @ 17:25:12 Permalink -Mode Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Sådär är hemma igen, dock tänker jag inte ödsla någon tid på bloggning just nu, det är så sjukt varmt så jag ska ut och bada! :) Senare ska jag visa kläderna jag fick igår och sen tänkte jag komma på ett roligt inlägg... vi får se vad jag hittar på, det känns så ensamt på bloggen medan Hanna är borta.. buhu:(
 
2013-07-18 @ 13:26:00 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Ellos

Kläderna kom igår! Wiho! Jätteglad! Allting passade perfekt visar bättre bilder sen när jag kommer hem!
 
2013-07-18 @ 10:17:53 Permalink -Mode Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Allting från igår

Igår:
Jag vet att jag inte skrev mer som jag faktiskt sa igår men, jag hade en massa grejjor att göra, på förmiddagen vid 11 så hade jag moppelektion(körlektion), sen visade det sig att om jag ville så kunde jag göra en till körlektion 17.20 och då blir man så jävla glad eftersom det blir min sista lektion då, så självklart tackade jag ja! Så då chillade jag ända fram till dess och badade och solade. Sen bar det av för sista körningen! Dirrekt när jag kom hem så skulle vi iväg och fiska, hihi jag fick två fångster! Riktigt stolt, brukar aldrig få napp när jag fiskar, dom tar bara min mask och i det här fallet räka. Men vid 22.30 var vi hemma och jag skulle ha Twilight maraton så jag struntade i och blogga. Men allting slutade med att jag hoppade igenom första filmen och somnade.
Idag:
Nu har jag lite bråttom eftersom vi ska ut med båten och bada, jättemysigt, HELA familjen ska med, puss!
 
 
2013-07-18 @ 10:16:34 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


skriver imorrn

jag lovar att jag skriver allting imorgon, har mycket och berätta men ingen tid ikväll så säger allt imorgon, puss
2013-07-17 @ 23:08:29 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Design

Är sjukt glad och blev liksom lite taggad av designen till och börja blogga lite smått igen, men tyvärr har jag ingenting och skriva om och då blir det bara collage, vilket jag tycker börjar bli lite tjatigt! Men som sagt jag ska komma på något finurligt och blogga om, ni kommer få se, haha!:) Åhjuste, kolla Asta's blogg HÄÄÄÄR nu!
 
2013-07-17 @ 15:55:42 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Foto- Canon EOS 1000D

 
2013-07-15 @ 21:02:34 Permalink -Fotografering Fredrica- kommentera här (1) Trackbacks ()


Målat staket

I förmiddags så hade jag körlektion på MOPPE, det var ganska roligt faktiskt, nervöst. Sen åkte vi hem efter det och jag kollade på filmen EGO, jättebra film! 4/5 poäng! Sen gick jag ut och målade staketet, har rätt mycket kvar, men jag gör det imorgon tror jag! 
 
 
2013-07-15 @ 17:00:00 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


New

Ur&Penn 20kronor
2013-07-14 @ 21:37:32 Permalink -Mode Hanna- kommentera här (1) Trackbacks ()


Mysig Dag

Hej på er. Idag har jag som ni vet varit i Haninge med Cilla. Vi kollade i affärer och fikade. Jag fick med mig en väska och ett halsband. Jag filmade även lite under dagen, så den filmen kommer komma upp senare ikväll, tidigt imorgon eller när jag kommer hem,- på söndag om en vecka. Det har iallafall varit en super bra dag. Puss
 
2013-07-14 @ 21:16:34 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Kvalitetstid

Hej på er. Igårmorse tog jag och Freddy moppen till ösmo och startade dagen med att springa i trappor plus löparskola och en ny övning. Riktigt jobbigt då det redan hade blivit stört varmt. När vi var klara åkte vi runt lite innan vi åkte hem. Då käkade jag innan jag la mig i solen i några timmar innan jag behövde duscha och fixa till mig lite. Runt 5 fick vi gäster. Våra familjekompisar kom. Vi chillade mest. Åkte moppe, åt god mat, kollade på film och åt popcorn. Dom sov här, så dom åkte nyss och jag ska fixa mig för att åka in till Haninge med Cilla för en fika och kolla i affärer. Ikväll ska jag även hinna med att packa. Vi åker ner till åhus imorgon för att spela handboll. Vi blir kvar där hela veckan, så det kommer bli hur kul som helst! 
Lite blandat från de senaste dagarna.
 
2013-07-14 @ 12:41:51 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Jul. 14, 2013

2013-07-14 @ 08:55:27 Permalink -Videos- kommentera här (0) Trackbacks ()


Horoskop

Jag tycker det är rätt roligt och läsa av horoskop då och då, mitt horoskåp för den här veckan lyder:
LEJONET

Nu blomstrar din kärlek så rart och du känner trygghet i att du har det så bra med hjärtevännen. Resor verkar bli romantiska så har du chans till resa nu så få du kärlekslycka. Arbetar du med djur så ska du ha det mycket bra. Allt vad fyrfota vänner heter är till din fördel nu i veckan. Men det bör även vara bra för övriga i tecknet så veckan verkar vara fin. Har du en chans till extra inkomst så ska just den kunna öka nu. Ekonomin verkar bli bra, men med spel tycks den inte räcka till vinstökning, så var sparsam.
Lyckotal: 3, 13, 21, 26, 31, 38, 49
Bästa lyckotal: 38
Jag som ska till gröna lund imorgon kanske kan få en lyckoträff i spelhjulet, godnatt!
 
2013-07-14 @ 01:26:03 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Träningstips

Här visar jag en av mina favoritövningar när jag tränar fys bl.a. Det är utfall fast med vikt. Jag har ingen super tung tyngd, endast 6kg men det gör bra skillnad än utan! Men det går lika bra utan vikt som med!
Jag hoppas ni ser hur jag gör, annars fråga på!
 
2013-07-12 @ 22:41:34 Permalink -Träning Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Ellos

Sådär nu har jag och mamma klickat hem dessa överdelar till mej, oh känns så bra med lite nytt i garderoben hihi:)
 
2013-07-12 @ 22:29:36 Permalink -Mode Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Blusar

Jag har visat kläder från sheinside förut, men tänkte göra det igen. Jag har verkligen fastnat för vissa av dom och tänkte klicka hem lite nästa månad. Men iallafall, här över har vi tre blusar jag verkligen tycker om. Jag skulle vilja ha den vita till vänster.
2013-07-12 @ 21:35:00 Permalink -Mode Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Stockholm

Hej på er! Nu har jag lugnat ner mig liite, jag vaknade iallafall imorse i panik eftersom det var 1 timma kvar tills bussen gick. Jag valde kläder efter väder och fixade mig snabbt och borstade tänderna, sen slängde jag i mig lite frukost och sprang till bussen med en macka i handen, som tur var jag 5 minuter tidig och hann med den första bussen. Sen mötte jag upp Moa i vh och sen drog vi vidare in till stan. Vi promenera till gamla stan och kollade på allt och ingenting. Jättemysigt. Det har vart en grymt rolig och intressant dag faktiskt! Vi har hunnit med och ätit lunch på Stortorget, gått på guidad tur i rikdagshuset och sen pratat med folk och så.. jättemysigt. Det är vad jag gjort idag, hah puss
 
2013-07-12 @ 21:32:24 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Tappar sugen

Om jag ska vara helt jävla ärlig så gjorde jag ett inlägg på telefonen för att berätta om dagen, men självklart så raderas det och jag blir tvugnen att göra om det, jag gör det? NEJ det är inte värt det. man tappar sugen om det man lagt ner tid på bara försvinner, right? så jaa.. men skriver senare.. när jag lugnat mig lite.
2013-07-12 @ 21:19:46 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Jobbig vecka

Hej på er. Både jag och Freddy har slarvat med bloggningen denhär veckan. men som ni vet har jag jobbat denhär veckan., och åker till åhus för att spela beatch handboll nästa vecka.Så då kommer jag inte heller blogga. Men ni får se det posetiva. Jag kommer komma hem med kameran full av bilder, och sedan har vi beställt en design av en tjej också. 
 
Men iallafall. Denhär veckan har gott riktigt långsamt, och det blir lätt långtråkigt på jobbet. Segt.. Så helgen är riktigt efterlängtad kan jag säga. Just nu håller Tilda och jag på att baka bullar, och snart ska vi käka en sen middag utomhus. åå vad jag älskar de fina sommarkvällarna. Men jag lovar att skriva snart igen. Puss
 
 
2013-07-12 @ 19:26:49 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Prästkrage

 
 
2013-07-09 @ 18:56:00 Permalink -Fotografering Hanna- kommentera här (1) Trackbacks ()


Båt dag

Gud, jag måste säga förlåt för min dåliga uppdatering. Men jag började sommarjobba igår, så jag har varken haft ork eller tid. Förlåt för det! Men i söndags var jag ute på sjön med Freddy och hennes pappa. Vi åkte båt till en strand där vi solade, badade och fikade. Super mysig dag men den har Freddy redan berättat om. Men vi hörs snart med ett till inlägg!
2013-07-09 @ 18:51:40 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Photo- Canon EOS

Jamen jag säger på sätt och vis godnatt med det här inlägget. Det blir nog inga fler idag, jag sitter och gottar mig med glass, sen har jag fotat lite grann så det kommer komma ett fotoinlägg imorgon, jag funderar på att gå upp tidigt imorron och fota lite naturbilder, kanske fotosafari? Well, goodnight:)
 
2013-07-08 @ 20:43:00 Permalink -Fotografering Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Följ

Ni får gärna följa mej på:
Instagram @fredricafresk
Mylovebasket: http://fredricafresk.mylovebasket.com/
Twitter @Faef98
 
2013-07-08 @ 18:42:29 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Oops!

Jag glömde att blogga igår och i förrigår också tror jag? Aja det viktiga att här kommer ett inlägg med vad har gjort under dagarna, dock är blir det ett lite längre inlägg eftersom jag lägger till bilder, love u guys!
I Lördags: Så messade jag Ida och hon kom hem till mej, sen fick vi skjuts ner till Rangsta, men det var så jävla kallt så drog hem. Badade i poolen och körde volleyboll. Sen solade vi och chilla och efter det så körde vi lite moppe. Sen drog Ida hem och jag inväntade mat, typ? Sen vart det en lugn kväll hemma. Messade Hanna mitt i natten att jag skulle åka och hämta henne imorgon bitti när jag vaknade att vi skulle ut och springa.
I Söndags/Igår: Mamma väckte mej 8.a som jag bad henne göra. Då kände jag bara.. amen vafan jag pallar inte. Och så tänkte jag messa Hanna och blåsa av det eftersom jag trodde hon inte hade vaknat än men när jag kollade mobilen så hade hon skrivit okej! så det var bara och köra, vi sprang trappor och spring skola. Sen sprang jag lite hemma också + fys! Sen drog hon hem och duscha och jag hem till mej och åt frukost. Sen kom Hanna upp till mej och vi åkte med pappa til Rangsta för att åka iväg ut på sjön med vår båt. Jättemysigt! Och sen åkte vi iväg och kollade olika ställen att bada på, det var jättebra väder så det var inge o klaga på, perfekt dag! Sen drog Hanna hem och jag hem till mej och hade en lugn och skön kväll med lite plugg till moppekortet.
Idag: Vaknade vid 5 p.ga vinden som drog i min rullgardin, sne somnade jag om till 8. Och skulle egentligen ut och springa, men jag hade så ont i kroppen från båtåkandet och träningen så jag orkade inte. Istället gjorde jag frukost och kollade lite på TV, sen gick mamma och jag ut och tränade sikte och skott (handboll) sen sprang jag intervaller 12ggr. Skitjobbigt, fick blodsmak i munnen. Men när jag kom hem fixade jag det vanliga man gör efter man har tränat sen så följde jag med mamma till jobbet. Och åkte med pappa hem. Pappa bjöd på glass, mums! Men det var väll allt jag glömt skrivit under dagarna, sen blev de lite bus med hunden! 
 
 
2013-07-08 @ 18:09:23 Permalink -Fotografering Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Varmt

 
Hej på er! Idag vaknade jag vid nio. Då kollade jag på lite one tree hill innan jag gick upp och fixade frukost som jag åt ute i solen. Sedan böt jag om till bikini och la mig i en solstol i nån timme med Michaela och Dashas blogpod i lurarna. Riktigt bra start på dagen! Sedan fixade jag mig och åkte ner till rangsta med moppen för en stranddag med Nanna. Vi hängde på stranden hela dagen med sol, bad och prat. En perfekt sommardag. Sedan gick vi hem till henne. Kollade på lite oth, käkade grillat och glass till efterrätt. Sen åkte jag hem runt åtta. En super mysig dag verkligen!
 
Imorgon ska jag äntligen träffa Freddy igen efter typ en vecka. Vi ska vara på stranden antagligen då det ska bli sjukt varmt imorgon. Men vi hörs mer då! Puss
 
2013-07-06 @ 22:41:05 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Stranden

Just nu inväntar jag bara Ida sen ska vi få skjuts till stranden! Super skönt! Jag tror vi blir hängande där hela dagen, jag vet inte riktigt.. hehe.. Vi får se, jag har en del och göra här hemma sen, t.ex frakta lite grejjer. Nu måste jag jalla på mej lite kläder och packa väskan till stranden  Byee
 
2013-07-06 @ 11:34:44 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Fotografering

Hej på er. Idag gick jag upp vid 8, åt frukost, fixade mig och sedan åkte jag och Tilda till mammas jobb för att leka lite och käka lunch. Sedan åkte vi hem, jag fixade Tilda och sen åkte vi till sandtaget och fotade. Jag har inte redigerat dom en, men dom kommer upp när de är klara. Ikväll blir det taco-mys och sedan film tror jag. 
 
Imorgon ska jag träffa Nanna. Det var super länge sedan så det ska bli jätte kul. Jag hoppas att det blir fint väder så att vi kan ligga på stranden. men vi hörs mer senare.
 
 
 
 
 
2013-07-05 @ 17:50:40 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Summer

Ray-Ban, Volangtoppen, Strass väskan, Marc Jacobs klockan, Hunkydory shortsen, CTAS Platform skor
Summer 
2013-07-05 @ 16:40:00 Permalink -Mode Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Agility

Idag kom jag på den brilljanta ideén att köra lite agility med Geisli, som tur va mamma ledig idag så hon körde dit oss och så körde vi allihopa! Vi får se om jag och Geisli tävlar den 11:e, isåfall vill jag dit och köra en gång till så jag får kläm på det här, jag har ju gjort kurserna men det har blivit så mycket annat i vägen och jag tappade intresset ett tag. Men nu börjar det komma tillbaka. Mamma knäppte lite foton när jag körde. Och man ser inte så bra ut när man springer och det vet alla så mobba inte mina ansiktsuttryck! Hahah
2013-07-05 @ 14:13:00 Permalink -Fotografering Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Alá Freddy

Rosa Shortsen Ray-Ban (REA), OddMolly blus, Michael Kors klackar, Dixieväskan
wanties 
2013-07-04 @ 21:09:16 Permalink -Mode Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Hemma

Det känns skönt att ha hoppat av flygplanet, åkt med pappa hem, ätit mammas middag, tagit ett bad och myst ner mej i mitt egna rum i min egna fotölj. Men det känns inte riktigt som om jag är hemma än, men det kommer väll sen när jag lägger mig i min säng och somnar. Jag ska börja planera lite i mitt rum, jag ska ju måla och dona sen. Måste fan messa Hanna nu och höra om hon kan vara min kompanjon och hjälpa mej, hehe. Vi får se hur jag gör, men nu ska jag bara slappna av och koppla bort allting, tjohej! 
 
 
2013-07-04 @ 20:42:06 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Byebye Kalix

Jag ska snart börja plocka ihop min resväska för vi ska åka om några timmar, ingen bild till detta inlägg, tyvärr. Men jag tänkte bara höra av mig så ni vet. Hehe, fixar över alla bilder när jag är hemma ! puss 
2013-07-04 @ 12:29:53 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Seg dag

 
En bild från min insta! @hhannapaanna
God morgon på er. Jag skrev aldrig något igår. Föråt för det men jag hittade tyvärr ingen tid till det. Jag och Tilda gick upp vid åtta, fixade oss och åkte sedan till mammas förskola runt tio. Vi käkade lunch ute i solen med alla barnen, och lekte sedan med dom hela dagen. Sååå mysigt och kul när barnen är så snälla och gulliga. Vi åkte hem vid tre och väl hemma låg vi helt döda i soffan. Haha jag kan inte säga att jag är van vid att leka en hel dag. Men kul var det iallafall. Sedan åt vi middag och sen var det sandträning inför åhus. Det var en bra dag!
 
Idag vaknade jag vid nio. Då fixade jag frukost som jag åt framför one tree hill, och nu har jag fixat med lite inlägg till bloggen. Jag har inget planerat idag förutom att det är träning ikväll. Alla mina kompisar är bortresta eller sommarjobbar,så det finns inte så mycket att göra denna vecka tyvärr. Jaja, nästa vecka börjar jag sommarjobba, veckan efter är det åhus och veckan efter åhus jobbar jag ännu en vecka. Sedan åker jag till Italien. Underbart!
2013-07-04 @ 11:35:00 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Kväll, Bio

Nu på kvällen här så kollade vi på bio som jag sa förut, The Lone Ranger hette den tydligen, och den var grym! Dock sorglig och ganska extrem, men spännande och komisk och bra. Johnny Depp fans borde se den. Men just nu sitter jag och spelar kort med dom.. hah jag vinner! Vi tre var ute och spelade lite golf nyss och jag börjar få iväg rätt grymma slag nu, känns bra! Nej men jag ska gå och lägga mig nu  så vi hörs imorrn! Godnatt! 
 
2013-07-04 @ 00:30:20 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Minigolf

Sådär nu har jag lugnat ner mej lite grann. Jag kan bli riktigt lack på blogg.se eftersom dom ska alltid strula till med nytt och gammalt och blanda och förstöra och förnya men aja. Vi shiter i de. Jag var iallafall med släkten alltså, Cia, Adde, Matte, Åsa, Gabbe, Liam, Niklas och Bror och spelade minigolf, tyvärr räckte inte lite tur, utan jag förlorade med 91 poäng, ni kan ju själva räkna ut att jag fick fler 7:or än 5- . Så att jaaaa, men vi hade några som fick till riktigt bra poäng! :) 58:a var det bästa på. Ikväll/Lite senare så ska jag, Mathias och Adde iväg för att träffa Sara och gå på bio, jag kommer dock inte ihåg vad filmen heter men det sägs vara riktigt bra. Den ska tydligen vara runt 2 timmar lång så jag kommer behöva ha nått och knapra på för att inte somna, hehe. Straxt ska vi äta också, perfekt! Jag är hungrig som en varg.. hahah byye
 
 
2013-07-03 @ 17:33:14 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


damp

Jag skrev ett inlägg förut, men eftersom blogg.se är CP så togs det bort. Jävla skit ! skriver sen
2013-07-03 @ 17:20:00 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Soligt för första dagen

Idag för första dagen så är det soligt här uppe. Tyvärr ska vi hem imorrn så det är synd, jag gillar verkligen och vara här uppe. Alla är så normala. Men som sagt ska hem till äckelstockholm imorrn. Får trösta mej med minigolf som vi ska iväg och spela nu, önska mej lycka till !


2013-07-03 @ 14:05:06 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Boyfriend Jeans

 
 GE MIG!
2013-07-03 @ 11:04:00 Permalink -Mode Hanna- kommentera här (1) Trackbacks ()


Lager 157

Jag tror många av er vet om affären Lager 157. Jag älskar den, men jag tycker att det är för långt att åka till uppsala (nämaste för oss som bor i stockholm) Men jag läste precis att den 28 augusti öppnar dom i port73 i Haninge.Hur nice som helst verkligen!  Här under har jag iallafall plockat ut lite fint. Jag funderar starkt på att köpa tröjan längst till väster och sjalen. Vi får se om jag väntar till augusti, eller klickar hem en...
 
2013-07-02 @ 23:10:00 Permalink -Mode Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Vardaglig träning

Nu ska jag tipsa er om världens enklaste tränings tips. För att, den där lilla extra träningen behöver inte vara hård och jobbig. Så jag tänkte alltså dela med mig av två tips som jag brukar köra.
 
1. Strunta i läsken. Läsk innehåller sjuka mängder socker. Ta istället en loka, det finns massor av goda smaker som är mycket bättre för dig. Och dessutom släcker vatten din törst bättre en läsk.
 
2. Ta trapporna. Jag håller helt klart med om att det är så enkelt och smidigt att ta rulltrappan, eller hissen. Men att ta trappan istället gör en heldel skillnad fasten man inte tänker på det. För er som bor i lägenhet tex. Då går ni minst 2 gånger upp och ner. Tänk det hela ditt liv. Det blir en massa spring i trappan, alltså en massa träning. 
 
Det var två enkla tips som jag somsagt brukar använda mig av. Hoppas ni gillar dom.
 
2013-07-02 @ 22:07:00 Permalink -Träning Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Strand häng

Hej på er. Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Imorse käkade jag som vanligt frukost i sängen framför one tree hill. Det är ett jätte skönt sätt att starta dagen på tycker jag. Sedan fixade jag mig innan jag gick till bussen för att träffa Felicia och Anna. Vi trottsade vädret och badade fast det blåste stora vågor och var helt mulet. Det var faktiskt varmt i vattnet, så det var jätte kul. Sedan köpte vi med oss fika innan vi åkte hem till Felicia och fikade. Vi satte oss i en stor gunga och pratade och lyssnade på musik också. Det har verkligen varit en jätte bra dag!
 
 
 
2013-07-02 @ 21:58:00 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Wanties - Kollage

Ni hittar Tröjan HÄR

Byxorna HÄR

Solglasögonen HÄR

Korsringen HÄR

Michael Kors väskan HÄR 

Ballerina skorna HÄR

Tumme upp!

 
2013-07-02 @ 17:06:13 Permalink -Mode Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Finland shopping

Hej på er! Äntligen hemma efter att ha vart i Finland precis, hahah precis över gränsen. Det var ju såklart euro där, men det kändes jävligt dyrt iallafall, men jag fick med mej en plånbok hem iallafall så det känns bra. Jag har inte haft någon vidare plånbok. ALDRIG. Bara plåtgrejjer och nån bamseplånka när jag var liten. Men nu har jag en ordentlig. Jag funderade på att köpa parfym men det var såklart svindyrt. Så nah skippade det. Jag lägger bara upp en bild sålänge eftersom det tar en halvtimme för varje bild att ladda upp, puss
 
2013-07-02 @ 16:45:31 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Tisdsag

Yes, Goddag blir det nu va? Vi ska iväg och handla i Finland under dagen, det ska bli kul! Jag kommer ha med min telefon så lite bilder blir det väll, vi får se, skriver sen puss
2013-07-02 @ 12:16:00 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Lite om dagen och morgondagen

Hej på er. Idag har det inte hänt mycket.. Jag och Tilda åkte ner till konsum efter lunch för att köpa sockerkaksmix. Dom mixarna blir skit goda, testa! Så vi bakade, fixade middag och sen var det dax för träning i sandgropen inför Åhus. Det blev lite oplanering så vi skippade middagen vi skulle bort på. 
 
Imorgon ska jag träffa Felicia. det var ett bra tag sedan vi hittade på något, så det blir jättejätte kul. Är det fint väder ligger vi antagligen på stranden hela dagen, annars vet jag inte vad vi gör. Något hittar vi iallafall på. :) Men nu ska jag titta på one tree hill innan jag ska sova. Puss
 
 
2013-07-01 @ 22:04:57 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Rörigt&Ostädat

Nu (efter blogginlägget) så ska jag börja städa min resväska, nattduksbordet och bädda sängen, det är sjukt stökigt i vårt rum. Jag hittar knappt kläder i min resväska längre, hehe. Men, men time to clean up. Sen efter det så får jag ta och plugga på lite till moppeprovet. Jag bara måste klara det! Ciao, adios amigos! ♥ 
 
2013-07-01 @ 18:54:09 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (1) Trackbacks ()


Nikon D3200

Jag fick låna min Fasters kamera och fota lite grann, hon har en Nikon D3200. Då märkte jag vilken skillnad det är på dom. Nikonen fotar väldigt väldigt ljusa bilder om man vill det, och jag älskar verkligen det. så att jag får väll tjata lite på pappa om att han ska köpa en Nikon till mej. Eller ett annat objektiv, beroende på vad som är billigast.
min kamera, en Canon EOS
 
 
 
 
2013-07-01 @ 18:15:33 Permalink -Fotografering Fredrica- kommentera här (0) Trackbacks ()


Rivstart

Vid 10-tiden så vaknade jag av att TV var på och att Adde precis vaknat och hojta om att vi skulle iväg och käka lunch och fika om 30 minuter, men det var lite kaos. En privat grej hände men det löste sig och vi drog efter 40 minuter. Jag fick en räk/skagen baugett. Asgott, vi åt på Myggan! mycket folk men ett väldigt fräsht mat & fika ställe. Efter det så åkte vi hem och hämta Faster och drog iväg till kusinerna och gick på shopping tur, alla verkade hitta grejjer utom jag. Det som jag tcke var grymt snyggt kostade mycket eller så fanns det för stora storlekar. Lite surt. Sen drog vi nu hem och ska göra i ordning middag eftersom kusinerna ska hit och käka middag med oss, lite mys sådär! Sorry för att det blir så långa inlägg från mej just nu, men jag har inte tid att göra flera små just nu, så det här får duga! Hihi puss
och nej jag brukar inte dricka redbull, men idag var det så gott
 
 
2013-07-01 @ 15:18:30 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (1) Trackbacks ()


Light

Sony a390 50mm
2013-07-01 @ 13:49:14 Permalink -Fotografering Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Clothes

Dessa kläder skulle verkligen inte sitta fel just nu, då det känns som att jag inte har några kläder alls, iallafall inga snygga.. hehe! Jobbigt att vara tjej ibland... Ni hittar dom iallafall på www.sheinside.com
2013-07-01 @ 13:28:25 Permalink -Mode Hanna- kommentera här (0) Trackbacks ()


Get Lucky

Hej på er. Igår hade jag en jättejätte rolig kväll på grönan med familjen. Tilda och jag sprang runt som små barn och åkte karuseller. Vi åt även våfflor, spelade på hjul och vann två(!!) gånger, och åt popcorn. Det var perfekt väder också, molningt med lite sol och varmt. Det var inte heller för mycket folk, så det var verkligen perfekt!
 
Idag gick jag upp vid 10. Då satte jag på mig träningskläder och sprang backintervaller. Jag sprang så jag fick blodsmak, så nu är benen som spagetti. Sedan käkade jag iallafall frukost framför one tree hill, och nu väntar en dusch. Senare idag skulle jag ha träffat Nanna, men hon har blivit sjuk, så vi får ta det nån annan dag istället. Alltså har jag inte så mycket planerat idag mer en att jag ska ta en promenad, och ikväll ska familjen bort på middag. Det ser ut att bli en helt okej dag iallafall. Puss
Skulle ha publicerats vid 12!!
 
 

2013-07-01 @ 13:20:15 Permalink -Hannas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()