Hannas sminkvideo

Jag såg att Fredde hade lagt ut en sminkvideo, och tänkte att jag också kunde göra det. Kvallén är kanske inte den bästa då jag inte äger nån bra kamera just nu. Videon är alltså filmad med min iphone. Men jag hoppas att ni överlever, och att ni gilla den!
2013-06-30 @ 22:30:13 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Grönan

Hej på er. Gårdagen var jätte bra verkligen. Som jag skrev i mitt förra inlägg fyller Elins mamma 40 om nån dag, så hon hade sin fest igår. Det var fint väder och varmt hela eftermiddagen. Det var femkamp, vi åt god mat och efterrätt. Vi barn spelade en heldel  handboll, badade, och senare på kvällen blev det även dans. Som sagt var det en rolig kväll, och vi kom hem runt 2 i natt. 
 
Idag vaknade jag vid 12, vilket är jätte ovanligt för att vara mig, Då käkade jag frukost med familjen, och snart ska vi åka till grönan för att spendera resten av eftermiddagen och kvällen där. Det ska bli super roligt då jag aldrig var på grönan förra året. Så vi hörs när vi hörs faktiskt. Ha det bra! // Hanna
 
 
2013-06-30 @ 15:36:20 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Kalix

Hej sunshines! Jag vaknade runt 10, och då regnade det men nu verkar solen skina upp lite grann, jag vet inte hur det är hemma i Stockholm men jag hoppas att ni har sol! Igår var det jättemysigt, vi åt middag vid 8 och sen så åkte vi in till stan och handlade lite. Jag köpte Ben&Jerry Core, goooott! Nu ska jag fixa upp håret i en bulle och sen dra iväg till farmor och farfar. sen får vi se vad vi hittar på.Förmodligen något roligt så jag har med mig kameran. Men alla systemkamera bilder kommer att postas upp i bildbomber när jag kommer hem, för jag tror inte Faster har någon överförsladd. Men, men jag har mobilen S3 har ju bra kamera. sen kanske det blir lite mobilblogg. Loveuall
 
 
2013-06-30 @ 13:06:47 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Sminkvideo

Min första sminkvideo, det var rätt kul att göra den så det kanske blir fler olika videor! Puss! 

Mobba inte mina ansiktsuttryck wink

 
2013-06-29 @ 15:53:00 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (1) Trackbacks ()


Luleå

Just nu sitter jag på Arlanda flygplats för att hinna med flyget eftersom jag ska pallra mej upp till Luleå, till mina släktingar, jag vet inte om det blir någon uppdatering, vi får se.
Men önska mej lycka till och jag kommer blogga när jag kommer hem, kram!
 
 
2013-06-29 @ 15:38:00 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Fest

 Hej på er. Som ni ser i inlägget under får ni nöja er med min uppdatering nu i helgen, och även nästa vecka.
Idag har jag iallafall städat mitt rum och solat, och nu är jag snart helt klar. Familjen ska till Elin och Zandra idag, eftersom att deras mamma Maggan fyller år om två dagar. Så vi ska fira henne, äta gott och säkert bada. Jag kommer hem nångång i natt skulle jag tro, så vi får höras imorgon. Då har jag planerat att det ska komma upp ett klädinlägg. Puss 
Jag har inte så mycket bilder just nu, så ni får nöja er med en bild på Tilda och mig. // Hanna
 
2013-06-29 @ 15:21:31 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Godmorgon

Jag tror att Hanna sover just nu, jag har precis packat klart, väntar på mammas godkännande så att allting är med. Sen ska jag ner och äta frukost och sen bär det av till Arlanda. Jag är lite nervös, inte för flygresan, jag älskar att åka flygplan men att träffa alla släktingar jag inte träffat på 1000 år, det känns lite nervigt. Jag tror jag ska ta med mig kameran men är inte säker, tänk glömmer jag kvar den i Luleå, vad gör jag då?! Shit happends 
Nah nu får jag inte sitta kvar, jag har ställt in några tidsinställda och Hanna kommer säkert göra er uppdaterade med henne. Så puss 
 
2013-06-29 @ 10:10:00 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()


Freddy's Första inlägg

Tjaa, imorse så fixade jag frulle och kollade på ''På rymmen med Pippi Långstrump'' och fick lite flashbacks, från när man var liten. Lite mys sådär, dock höll jag på och tappa bort tiden eftersom jag skulle hämta upp Hanna vid affären. Så jag fick fixa i ordning allt och byta om, borsta tänderna, packa väskan och tanka sen kunde jag köra iväg. Hon satt och vänta på mig utanför affären, när jag kom så gick vi in i affären och handlade mat till lunch och sen drog vi till Rangsta, men det var inge folk där så vi drog till Grindsjön istället. Där var det lite mer folk. Vi badade och solade i några timmar, tyvärr kom det ett fritids så vi drog hem till mej och badade och hade grymt kulsmiley Sen drog hon hem och jag lagade middagen hemma, sen så har jag bara chillat. Nu ska vi ha en myskväll, jag och familjen så puss!
 
 
2013-06-28 @ 21:50:00 Permalink -Fredricas Dagbok- kommentera här (0) Trackbacks ()


Ny Blogg

Hej och välkomna till våran blogg. Vi har länge pratat om att skaffa en blogg tillsammans, och nu har det äntligen blivit av.
 
 I våran blogg kommer ni att få följa Hanna och Fredrica. Hanna ska börja första året på gymnasiet efter sommaren, och Fredrica ska börja nian. Vi kommer att skriva om våran vardag, vårat intresse för kläder, videobloggar och om det vi älskar mest. Handboll. Vi spelar båda handboll i Haninge hk, men tränar också en heldel utanför den. Så det är något vi också kommer att skriva och tipsa er om. Träning och olika typer av träning. 
 
Hanna: Jag älskar, som ni redan har läst ovan kläder,handboll och träning. Men ett annat stort intresse för mig är att fotografera, så jag kommer självklart att dela med mig av mina foton här i bloggen. 
 
Fredrica: Jag kallas för det mesta för Freddy, och jag gillar också att spela handboll, träna, rida och att måla. Jag har också en liten systemis, så även jag kommer att dela med mig av mina foton. Både från mobilen och från kameran.
 
Vi hoppas att det låter intressant, och att ni kommer att ge bloggen en chans. Och, designen är bara tillfällig!
 
 
2013-06-28 @ 21:27:43 Permalink -Allmänt- kommentera här (0) Trackbacks ()